enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5327
EURO
34,9291
ALTIN
2.444,49
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇATALCA’MIZDA GERİ SAYIM BAŞLADI

ÇATALCA’MIZDA GERİ SAYIM BAŞLADI
01.04.2022
297
A+
A-

Çatalca’mızda görevinin sadece ilk üç yılına, ilçe tarihimize geçen hizmetler sığdıran Başkanımız Mesut Üner, ilçemizin en büyük projelerimizden biri olan ‘’Millet Bahçesi Projesi’’ açılışı için artık geri sayımın başladığını tüm ilçe halkımıza müjdeledi. Bu önemli müjde ilçe halkımızda büyük bir sevinç ve heyecanı aynı anda yaşattı.

İlçemize yapılan yatırımlarla Çatalca’mızı adeta yatırım müjdeleri ve açılışlar ilçesi haline getiren Başkanımız Mesut Üner, şimdide ‘’Millet Bahçesi Projesi’’ açılışımız için geri sayımın başladığını duyurmasıyla birlikte ilçemizdeki heyecan doruklara çıktı. Başkanımız Mesut Üner’in böylesine önemli projemizin son görsellerini ilçe halkımızla paylaşmasının ardından ilçemizdeki sevinç daha da arttı.

‘’Millet Bahçesi Projesi’’ geri sayımın müjdesinin ardından açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Yine açılışlarla dolu güzel güneşli günler bizi bekliyor. Vizyon projelerimizden Millet Bahçemizin açılışında artık geri sayımımız başladı. Yakın dönemde İlyas Demiroğlu Güreş Salonu, Çanakça Sosyal Tesisleri ve Cem Kara Yaşam Vadisi gibi önemli projelerimizin açılışını yaparak, siz kıymetli Çatalca halkımıza teslim etmiştik. Şimdide ‘’MİLLET BAHÇESİ PROJESİ’’ çalışmalarımızda artık sona çok az kaldı ve geri sayıma başladık. Her yaştan Çatalca halkımızın ilçe merkezimizde rahat bir nefes alacağı, doğal yaşam tarzından ödün vermeden tematik bahçeler, kendi kendini temizleyen biyolojik gölet, belediyemiz işletmesinde hizmet verecek kafeteryalar ve kütüphaneler, tamamen ahşap 4-14 yaşında ki evlatlarımıza hitap eden oyuncaklar, yemyeşil ağaçlar kuş sesleri arasında bisiklet yolları, yorgunluklara ara veren dinlenme alanları, sesi ile huzur veren muhteşem görüntüsü ile göz kamaştıran kuru havuzu, 0 – 4 yaş grubuna hitap edecek çocuk oyun alanları ve esnafımız için satış birimleri ile Millet Bahçesi ve Sosyal Tesisimiz Çatalca’mıza çok yakışacak ve ilçemize değer katacak.’’ dedi.

#ÇalışıncaOluyor

#BirlikteÇatalcayız

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.