enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3653
EURO
34,9637
ALTIN
2.325,37
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

IŞIKLAR BAYRAMI HEMŞERİLERİYLE BİRLİKTE GEÇİRDİ

IŞIKLAR BAYRAMI HEMŞERİLERİYLE BİRLİKTE GEÇİRDİ
14.09.2016
107
A+
A-

Her bayram olduğu gibi bu bayramda mahalleleri ziyaret eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, hemşerileriyle bayramlaştı.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Kurban Bayramı boyunca ilçe genelindeki mahalleleri dolaşarak, esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı. Her bayram olduğu gibi bu bayramı da hemşerileriyle birlikte geçiren Başkan Işıklar, ilçe genelinde birçok ziyaret gerçekleştirdi. CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri, CHP Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile Belediye Başkan Yardımcılarının da eşlik ettiği ziyaretlerde hemşerilerinin bayramını kutlayan Işıklar, esnafın çayını içerek hayırlı işler diledi. Bayramın ilk günü CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın da ziyaretlere katıldı.  Ziyaretlerinde küçüklere bayram harçlığı vermeyi ihmal etmeyen Başkan Işıklar, hemşerilerine barış ve huzur içinde geçirecekleri nice bayramlar diledi.

 

PARTİLİLERİYLE BAYRAMLAŞTI

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü’nün bayramın ikinci günü ilçe binasında düzenlemiş olduğu bayramlaşma programına katılan Başkan Işıklar, tüm partilileriyle tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı.

 

DEĞİRMENKÖY’DE CENAZEYE KATILDI

Bayram ziyaretleri sırasında Değirmenköy Mahallesi sakinlerinden, belediye personeli Hasan Çalışkan’ın ağabeyinin cenaze törenine de katılan Başkan Işıklar, merhuma Allah’tan rahmet dileyerek, yakınlarına taziyede bulundu.


























REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.