enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Ramazan Yaman adaylığını açıkladı

Ramazan Yaman adaylığını açıkladı
25.03.2022
130
A+
A-

Ortaköy’ün yakından tanıdığı Ramazan Yaman, doğup büyüdüğü Ortaköy Mahallesi’ne muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Kısa bir süre önce Ortaköy’deki işyerini büyüterek Silivri’ye de toptan mağazasını açan Yaman, önümüzdeki aylarda yapılacak olan mahalle muhtarlığına aday olduğunu açıkladı.
ramazan yaman “Ortaköyümüz için bizim ne hayallerimiz ne de planlarımız biter. Ortaköyümüzde hayata geçen birçok büyük proje ve hizmetlerin altında imzamız vardır. Bu hizmetler artarak devam edecektir. Bizler Ortaköy sevdalısı insanlarız daha yapacak çok işimiz var İnşallah. Önümüzdeki aylarda yapılması planlanan Muhtarlık seçiminde birçok abilerimin, ablalarımın, kardeşlerimin desteğini almış bir kardeşiniz olarak Ortaköy Mahalle Muhtarlığına adayım” dedi.

“VERECEĞİNİZ DESTEK İÇİN ŞÜKRANLARIMI SUNARIM”
“Ortaköyümüzü hep beraber yöneterek mahallemizin alması gereken hizmetleri en kısa zamanda sizlere kazandıracağız inşallah.
Dürüstlüğü, vicdanı ve yardımseverliğiyle bizlere örnek olmuş değerli muhtarımız rahmetli Ferhan Gülan ağabeyimi rahmetle yâd eder. Onun bizlere açtığı ışığın altında sizlere hizmette sınır tanımadan çalışmaya devam etmek istiyor; Ve Vereceğiniz destek için şükranlarımı sunarım.”

KAYNAK : YÖRÜNGE HABER

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.