enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4425
EURO
34,7866
ALTIN
2.434,42
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Avcılar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Evlerde Hizmete Devam Ediyor

Avcılar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Evlerde Hizmete Devam Ediyor
27.09.2016
127
A+
A-

Avcılar Belediyesi sağlık alanında sürdürdüğüörnek çalışmaları ile fark yaratmaya devam ediyor.

Avcılar Belediyesi Sağlık İşleriMüdürlüğü sadece hastalar için ücretsiz sağlık hizmetleri sunmuyor, hastalığaönlem alınması ve korunma yöntemleri için her ayın ilk pazartesi günü ZübeydeHanım Nikâh Sarayı Salonu’nda ‘Sağlıklı Yaşam’ seminerleri veriyor. KentEvlerinde ve okullarda ise çocuklar için ‘Hijyen, El Yıkama – Ağız ve DişSağlığı’ konulu eğitim programları ile hizmetlerine devam ediyor.

Avcılar’da Ücretsiz Sağlık Hizmetleri Yüzleri Güldürüyor

2016 yılının ilk 6 aylık dönemindeAvcılar’da yaşayan ve sayısı 500’ün üzerinde yaşlı, engelli ve kimsesizvatandaşa evde ücretsizsağlık hizmeti sunulurken, pansuman, muayene, serum vb. gibi ihtiyaçlarıgiderildi. Ücretsiz diş tedavi hizmeti ile de 600 vatandaşa ulaşılırken, sayısı400’e yakın hastanın ‘Hasta Nakil Ambulansı’ ile ulaşımı sağlandı. Avcılar halkına heralanda kaliteli sağlık hizmeti sunan Avcılar Belediyesi Sağlık İşleriMüdürlüğü, randevu talebinde bulunmuş yatalak ve kaza geçirmiş hastaların;hızlı, güvenli, hijyenik ve ücretsiz olarak sağlık kuruluşlarına hasta nakilambulanslarıyla sevkini de sağlıyor. Randevu ile talepte bulunan hastalar,hasta nakil aracı ile sağlık personeli gözetiminde tedavi görecekleri kurumlaraulaştırılıyor.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. HandanToprak Benli; “Avcılar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğümüz, uzmanpersonel kadrosu ile belediye personelimiz dışında, Avcılarlı hemşehrilerimizebirçok alanda sağlık hizmeti sunuyor. Sosyal Belediyecilik anlayışımızkapsamında yürüttüğümüz, ücretsiz diş tedavisi, cenaze ve defin işlemleri, evdesağlık hizmeti, hasta nakil hizmeti, sağlık eğitimi ve sağlıklı yaşamseminerlerimizle birlikte vatandaşlarımızın yaşadığı sağlık sorunlarınıhafifletiyoruz” dedi. 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.