enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5418
EURO
34,9429
ALTIN
2.426,49
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

AK Esenyurt Seçim Sandıkta Kazanılır Dedi

AK Esenyurt Seçim Sandıkta Kazanılır Dedi
25.08.2015
118
A+
A-

Sandık görevlileri, meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarının iletişim ve motivasyon içerikli toplantı Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışmalarından derlenen film gösterimi yapıldı.

Değer, “Halkımız gereken cevabı verecektir”

Programın açılış konuşmasını AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer yaptı. Değer, “10 ağustos Ülkemiz için çok önemli bir gündür ve bizler de 10 ağustos sabahında erkenden sandıklarda olmamız gerekiyor. Bizim buradaki niyetimiz halkımızın sandıklarda kullandığı oyun doğru yansıtılmasıdır. %47 oy aldık fakat muhtarlık seçimi oylarının da aynı zarfa konulması nedeniyle oy oranında kayıplarımız olmuştur. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ilk defa halkın kendi iradesiyle seçeceği ilk Cumhurbaşkanı olacak. Seçim yaklaştıkça diğer siyasi partilerin üslupları giderek bozuluyor ama biz sükûnetimizi koruyacağız çünkü onlara halkımız gereken cevabı verecektir. İnşallah her seçimde olduğu gibi bu seçimden de oy oranımızı arttırarak çıkacağız” dedi.

Kadıoğlu, “En büyük işimiz 10 Ağustosta”

Programda konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti ailesi olarak en büyük çalışmanın 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi olacağını söyledi. Başkan Kadıoğlu, “Bugüne kadar yaptığımız büyük işlerin en büyüğünü 10 ağustosta yapacağız. Seçim günü sandıklarımıza sahip çıkacağız ve halkın adamı olan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçeceğiz. 12 yılda ülkemizi ekonomi, sağlık, eğitim ve sosyal alanda ilerleten, dünya üzerinde söz sahibi yapan, ülkemizi borç batağından kurtaran Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ülkemizin gücüne daha da güç katması için Çankaya köşküne taşıyacağız” dedi.

Bakan Müezzinoğlu, “Milletin hak ve hukukunun korunması taahhüdüdür”

10 ağustos ülkemizin ve milletimizin dönüm noktası olacaktır. Tarihe baktığımızda ülkemiz adına en önemli dönüm noktası 10 ağustos seçimleri olacaktır. Ülke insanının katılsa da katılmasa da ezberlemesi gereken üç tane cümle vardır. Bu üç cümle, AK Parti’nin kurucusu Genel Başkanımız bugün Başbakanımız ve haftaya inşallah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sürekli deklare ettiği cümlelerdir. AK Parti milletin partisidir, milletin ortak değerlerinin partisi ve temsilcisidir. Biz bu partiyi kurarken sermayeye, medyaya ve hatta Pensilvanya’ya güvenerek kurmadık. Biz bu partiyi kurarken kendimize güvenerek ve millete inanarak kurduk. Ülkemizi tekrar çökertmek için çeşitli oyunlar ve tuzak hazırladılar ama bir şeyi unuttular, artık Türkiye’de milletin partisi AK Parti ve milletin lideri Recep Tayyip Erdoğan var. Millete verdiğimiz sözler asla bir seçim veya oy taahhüdü değil, bir sorumluluk ve milletin hak ve hukukunun korunması taahhüdüdür” dedi.

Bakan Müezzinoğlu gençler ile çay sohbetine katıldı

Esenyurt Kültür Merkezinde düzenlenen programın sona ermesi ardından Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve AK Parti Esenyurt ilçe Başkanı Şenay Değer gençlerle Recep Tayyip Erdoğan Parkında bir araya gelerek sohbet ettiler.

AK Parti Esenyurt Gençlik Kolları tarafından Recep Tayyip Erdoğan Parkında hazırlanan çay sohbetine katılan Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, gençlere 10 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine değindi. Bakan Müezzinoğlu yaptığı konuşmasında, daha güçlü bir ülke, birlik ve beraberlik içinde bir millet için ve Türkiye’nin dünya ülkeleri arasında ilk sıralara yerleşmesi için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olarak Çankaya’ya çıkması gerektiğini vurguladı. Bakan Müezzinoğlu’un gençlerin talep, öneri ve sorularını dinleyerek Esenyurt ziyareti sona erdi.







REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.