enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3867
EURO
35,0622
ALTIN
2.325,73
BIST
9.112,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

AK Parti Proje ve Hizmet Partisidir

AK Parti Proje ve Hizmet Partisidir
25.08.2015
106
A+
A-

Mitinge, Kavaklı Mahalle mensuplarının yanı sıra AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, AK Parti Silivri Kadın Kolları Başkanı Zinnet Demirel, eski İlçe Başkanı Metin Karakaş, önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Değirmenköy eski Belediye Başkanı Osman Topaç, Çanta eski Belediye Başkanı Saffet Sert, Gümüşyaka eski Belediye Başkanı Hüseyin Agu, Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, Gümüşyaka eski Belediye Başkanı İsmet Kirazpınar, Ortaköy eski Belediye Başkanı Erdinç Tabak, Kavaklı Mahalle Muhtarı Celil Kares, Kavaklı Mahalle Başkanı Cengiz Han, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve teşkilat mensupları katıldı. AK Parti Heyeti, havai fişekler ve dev Türk bayrağı ile karşılandı.

BAŞARI DÜZGÜN BİR EKİPLE KAZANILIR

Ekip çalışmasının önemini vurgulayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; “Bizim ekibimizin sadece bir kısmı burada. Biz koskocaman bir ekibiz, biz böyle bir aileyiz. Bu iş yönetim işidir, ekip işidir. Kimse tek başına bir yere gelemez. Başarıya ulaşmak için düzgün bir ekip gerekir. Cumhuriyet Halk Partisi adayının ekibi yok. Para ile tuttuğu adamlarla çalışıyor. CHP adayının şuan belediye başkan yardımcıları yok. Çünkü hepsini kendisine küstürdü. Ama bu işler ekipsiz yürümez. Biz Silivri’de 20 bin kişilik bir teşkilatız. Önümüzde bir yerel seçim var. Biz bu seçimlerin, projeler ile yarışılan bir seçim olmasını temenni ettik fakat olmadı. AK Parti proje partisidir, marka şehirler yapma partisidir. AK Parti hizmet partisidir. Bundan kimsenin bir şüphesi yok. Olayları genel siyaset havasına soktular. Ama biz atılan tüm iftiralarında üstesinden geleceğiz. Başbakanımız gittiği her yerde devasa kalabalıklarla karşılanıyor. Silivri’de Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı öyle güzel karşıladınız ki sizlerin sayesinde Silivri onun için unutulmaz bir yer oldu. Başbakanımız, İstanbul mitinginde bütün dünyaya Silivri’yi anlattı. Bizleri mahcup etmediğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

GÜZEL GÜNLER YİNE AK PARTİ İLE GELECEK

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert; “Konuşmama değerli dostum Hasan Geyiktepe’yi rahmetle anarak başlamak istiyorum. Beni bu akşam yalnız bırakmayan siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ben de içinizden biriyim. 1955 yılında Çanta Köyü’nde doğdum. Rabbimin izni ile okudum, mimar oldum. Sizlerin de desteği ile bu topraklara duyduğum vefa borcunu ödemek için bu yola çıktım. Türkiye’de AK Parti ile birlikte güzel hizmetler gelmeye başladı. Bizim için insan çok önemli. AK Parti, her zaman insan için devlet anlayışı ile çalıştı. Türkiye, sağlıkta, ekonomide, eğitimde dünyanın en çok gelişen ülkelerinden bir tanesi oldu. IMF’ye olan borcumuz bitti. Hatta IMF’ye borç verecek seviyeye geldik. Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan derslik sayısı ve üniversite sayısı iki katına ulaştı. Eskiden uçağa sadece zenginler binebiliyordu. Bugün havaalanı sayısı iki katına çıkartıldı ve bütün vatandaşlarımız uçağa binebiliyor. Daha güzel günler yine AK Parti ile

gelecek. AK Parti bunları yaparken Cumhuriyet Halk Partisi ne yaptı? Bütün hizmetlere karşı çıktı. Bunlar karşı çıkmaya devam etsinler, biz hizmet etmeye devam edeceğiz.”

SİLİVRİ ARTIK SORUNLARIN ŞEHRİ OLMAYACAK

“Sizler için devlet üniversitesi, metro, kapalı spor salonu, kültür merkezi, kavşaklar, katlı otopark, engelliler için kamp ve rekreasyon merkezi, yeni plaj düzenlemesi, gösteri adası, avcılar için atış poligonu, hayvan barınağı ve hayvan hastanesi, yeni tören alanı, Piri Mehmet Paşa Camii çevre düzenlemesi, büyük piknik alanı, kent ormanları ve semt konakları gibi pek çok projemizi gerçekleştireceğiz. Ben bu toprakların çocuğuyum yani sizlerden biriyim. Sizlerin sorunlarınızı biliyorum. Silivri artık gençlerini şehir dışına okumak için, çalışmak için gönderen, istihdamın olmadığı bir şehir olmayacak. Sorunlarınızı el birliği ile çözeceğiz. El birliği ile 30 Mart’ta sandıkları patlatacağız” diyerek programa katılan vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.