enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3271
EURO
35,0710
ALTIN
2.294,30
BIST
8.991,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Cem Kara’dan Çocuklara Armağan

Cem Kara’dan Çocuklara Armağan
A+
A-

Parkların çocuklar ve ailelerinin vakit geçirmek için tercih ettikleri en önemli sosyal alanlar olduğunu belirten Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, bu kez de Yalı köylü çocuklara park armağan ediyor.

Doyumsuz yeşil alanlarıyla İstanbul’un nefesi Çatalca, Başkan Cem Kara’nın ilçeye kazandırdığı yemyeşil sosyal paylaşım alanları parklar ile güzelliğine güzellik katıyor.

Yeşili, ağacı, toprağı ve suyu gelecek nesillerin bizlere emaneti olarak gören Başkan Kara, bu emanetlere sahip çıkmanın yanı sıra ilçede büyük-küçük herkesin faydalanabileceği, spor aletleri, çocuk oyun grupları ve yürüyüş yolları ile spor ve sosyal yaşantıyı hareketlendiren ağaçlarla bezenmiş parklar yapmaya devam ediyor.

Çocuklarımız Bizim Yarınlarımız

“İlçemizde yaşayan çocuklarımızın ve ailelerinin birlikte vakit geçireceği yerler yapmak önceliğimizdir”  diyen Başkan Cem Kara’nın,“Çocuklarımız bizim yarınlarımız, onların oyun oynamaları, mutlu olmaları, eğlenmeleri ve sevinmeleri her şeye bedeldir” sözleri doğrultusunda,  Çatalca’da çocuklar için birbirinden renkli oyun alanları hazırlanıyor.

Yalıköy’ePark Yapılıyor

Çatalca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni bir park yapımına daha başladı.Yalıköy Mahallesi, Cafer Sokak ve Kestane Sokak kesişiminde bulunan ve imar planında yeşil alan olarak ayrılmış olan alana, içinde çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve dinlenme alanları olan bir park yapılıyor.

Çocuklarımız Neşe İçinde Oynayacak

Yüzölçümü yaklaşık 525 m² olan yeşil alan için Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından çevre düzenleme projesi hazırlandı.

Projede 150 m² lik bir alan çocuk oyun alanı olarak tasarlandı. İçerisinde bir kaydırak, salıncak, tahterevalli ve fitness aletleri bulunan bu çocuk oyun alanının zeminine çocukların güvenli bir şekilde oynayabilmeleri için kauçuk kaplama yapılması planlandı.

Alanda bulunan mevcut çeşme korunacak şekilde bir düzenleme yapılırken ayrıca projede vatandaşlarımız için gezinti yolları, oturma alanları da tasarlandı.

En Kısa Sürede Tamamlanacak

Düzenleme çalışmalarına başlanan alanda kazı-dolgu, tesviye çalışmaları ve sert zemin uygulamaları devam ediyor. Hummalı bir şekilde çalışan ekipler en kısa süre de projeyi tamamlayarak bölgede yaşayan halkımızın kullanımına sunacak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.