enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5301
EURO
34,8555
ALTIN
2.443,39
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Depremde hayatını kaybedenlere Esenyurt’ta anma

Depremde hayatını kaybedenlere Esenyurt’ta anma
09.02.2024
7
A+
A-

Esenyurt Belediyesi, Kahramanmaraş depremlerinin 1. yıl dönümünde vefat eden vatandaşları anmak için Cumhuriyet Meydanı’nda bir anma programı düzenledi.

Türkiye, geçtiğimiz yıl 6 Şubat’ta yaşanan ve 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki Kahramanmaraş merkezli depremlerin acısıyla sarsıldı. Depremlerde hayatını kaybeden binlerce kişi Esenyurt Belediyesi’nin hazırladığı programla anılırken, vatandaşlara da lokma dağıtımı yapıldı.

Esenyurt Belediyesi, Kahramanmaraş depremlerinin 1. yıl dönümünde vefat eden vatandaşları anmak için Cumhuriyet Meydanı’nda bir anma programı düzenledi. Anma programının Miraç Kandili’ne denk gelmesi nedeniyle de hayatını kaybedenler için program boyunca dualar okundu. Birlik, beraberlik ve kardeşliğin yaşandığı gecede meydanda kurulan stantlarda vatandaşlara lokma dağıtımı yapıldı. Programda görev alan belediye personelleri, kendilerine gelen talep ve önerileri dinlerken, anmaya katılan vatandaşların kandilini kutlamayı da ihmal etmedi.

İlçe Genelindeki Camilerde Vatandaşların Kandilleri Kutlandı

Müslümanlar için kutsal günlerden biri olan Miraç Kandili dolayısıyla Esenyurt Belediye Başkan Yardımcıları, ilçe genelindeki camilerde vatandaşların kandillerini tebrik ederek onlara kandil simidi ikramında bulundu. Esenyurtlu vatandaşlar ise bu mübarek gecede kendilerini unutmayan belediye ve çalışanlarına teşekkür etti.

KAYNAK : DURUM GAZETESİ

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.