enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3565
EURO
34,4292
ALTIN
2.435,74
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Salı Çok Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar: Başarı sadece şampiyonluk değildir

Işıklar: Başarı sadece şampiyonluk değildir
25.08.2015
99
A+
A-

AKÖREN Spor Kulübü Başkanı Ahmet Örs, futbolcu ve teknik heyetle kahvaltıda buluşan Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, spora verdikleri desteğin artarak devam edeceğini ifade ederken, “Kulüplerimizi kendi kendilerine yetebilen kurumsal kimliklerine kavuşturmak hedefimiz” dedi. Başarının sadece şampiyonluk olmadığına da vurgu yapan Işıklar, “Eğer gençlerimizi sporla buluşturabiliyorsak, kötü alışkanlıklardan uzak tutabiliyorsak ve spor ahlakıyla daha güzel yarınlara onları hazırlayabiliyorsak bu da büyük bir başarıdır” dedi. İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve meclis üyesi adaylarının da yer aldığı buluşmada kurban kesilerek dualar edildi, başarı dileklerinde bulunuldu.

IŞIKLAR: KULÜPLERİMİZİ KURUMSAL KİMLİKLERİNE KAVUŞTURACAĞIZ

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Akören Spor Kulübü’yle biraraya geldiği programdaki konuşmasında şunları kaydetti: “Silivri’de artık yeni bir dönem başladı. Geçtiğimiz dönemde boyunca kulüplerimize sahip çıkmaya çalıştık. İlçe sporunun gelişmesi adına büyük destekler sunduk. İyi bir duruma getirdiğimiz kanaatindeyim. Ama bununla da yetinmeyeceğiz. Her mahallemizde küçük ya da büyük bir spor kompleksi yapacağız. Bütün kulüplerimizin bir sosyal tesisi olacak, Kulüplerimizi kendi kendine yetebilen kurumsal kimliklerine kavuşturacağız.

“EN GELİŞMİŞ SPOR ALTYAPISI SİLİVRİ’DE OLACAK”

Spora katılım, fiziki şartların düzelmesiyle sağlanabilir. Bunun için bizlerin de en büyük görevi gençlerimize bu fırsatı tanımaktır. Çocuklarımızı spor anlamında yerinden yetiştirme anlayışındayız. Biz, milli sporcular çıkartmış bir ilçeyiz. Bu başarılarımızı çok daha ilerilere taşıyacağız. Kulüpler Birliği’ni de daha iyi bir fiziki yapıya kavuşturacağız. Sporun en gelişmiş altyapısı Silivri’de olacak. Sporla, gençlerimizin geleceğini kazanacağız. Spor birleştirici unsurdur. Gençlerimiz spor

ahlakını alıyor, paylaşmayı, hoşgörüyü, bir takımın parçası olmayı öğreniyorlar. Bunlarda toplum hayatındaki çok önemli unsurlardır.

“BAŞARI SADECE ŞAMPİYONLUK DEĞİLDİR”

Başarı sadece şampiyonluk değildir. Gençlerimizi sporla buluşturmak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, güzel bir geleceğe adım atmalarını sağlamak da bir başarıdır. İşte buradaki sporcu kardeşlerimiz gibi. Akören Spor Kulübü’ne ve yöneticilerine de bu anlamda ben çok teşekkür ediyorum. Bunu başarmış olan sizlerle birarada olmaktan mutluluk duyuyorum.

“MEMLEKETİMİZİN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Silivri 30 Mart’ta çok önemli bir karar verecek. Bir kırılma noktası olacak. Halkımız AKP iktidarına artık gideceğinin sinyalini bu tarihte verecek. Değerlerimize sahip çıkacağımızı göstereceğiz. Sokağa çıktığımızda halkımızın aydınlık bir Silivri özlemini görüyoruz. Memleketimizin geleceğine bizler sahip çıkacağız.

“MAHALLE BELEDİYECİLİĞİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Yıllarca Sayın Muhtarımız Mustafa Gül ile büyük bir uyum içinde çalışma fırsatı bulduk. Kendisine bu anlamda teşekkür ediyorum. Yeni, arkadaşımız da onun bize emaneti olacak. Mahalle belediyeciliğini hayata geçireceğiz ve bizim buradaki temsilcimiz olacak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.