enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3271
EURO
35,0710
ALTIN
2.294,30
BIST
8.991,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar: OSB’ler bizim kurtuluşumuz!

Işıklar: OSB’ler bizim kurtuluşumuz!
25.08.2015
137
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte Jasmine Restaurant’ta düzenlenen toplantıda projelerini işadamlarıyla paylaştı. Işıklar, özellikle OSB konusuna vurgu yaparak, “OSB’ler bizim kurtuluşumuz” dedi. Toplantı sonunda işadamlarının övgü dolu görüşlerini dile getirmesi ise geçen 5 yılın ne kadar amacına ulaştığının göstergesi oldu.

KOCABAŞ: BU ÜLKEDE TEK BİR BAYRAK DALGALANIR

Silivri SİAD Başkanı Hakan Kocabaş,geçen beş yıldaki hizmetlerinden dolayı CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “İç ve dış düşmanlar geldiğimiz noktada ülkemizi karıştırmaya çalışmaktalar. Ne yaparlarsa yasınlar bizler buna izin vermemeliyiz. Bu ülke hepimizin. Bu topraklar üzerinde bir tek bayrak dalgalanır, o da ay yıldızlı Türk Bayrağı’dır. Mevcut ortam nedeniyle siyasilerimizin seçim sonrasında kendilerine bir çeki düzen vermeleri ve birlik beraberlik içinde olmaları gerekliliği iyice hissedilmektedir. Kendi egolarını üstte tutanlara bu millet gereken cevabı vermiştir ve vermeye de devam edecektir” dedi.

“HAYAL ETTİĞİMİZ PROJELER”

Yeni projelerin kendi hayal ettikleriyle örtüştüğüne de vurgu yapan Kocabaş şunları söyledi: “Geçen beş yıllık süre zarfında hiçbir sorun yaşamadık. Bu anlamda sizlere müteşekkiriz. Bundan sonra da uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Kendi işinizi bir kenara bırakıp biz sanayiciler için çok büyük önem taşıyan OSB’ler konusunda yanımızda oldunuz. Görüyoruz ki, yeni dönem için yine Silivri’ye değer katacak ve bizlerin hayalindeki projelere yer vermişsiniz. Beş yıl boyunca sizlerle huzur ve uyum içinde çalışma imkânı bulduk. Hakkımızı sizlere helal ediyoruz.”

IŞIKLAR: OSB’LER BİZİM KURTULUŞUMUZ

Proje Tanıtım Toplantısı’nda Silivri SİAD üyeleriyle buluşan CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar da, 2025 yılında İstanbul’un 500 milyar dolarlık bir potansiyele sahip olacağı öngörüsünden yola çıkarak bu büyüklükten ne kadar pay alınabileceği düşüncesiyle projelerinin temelini oluşturduklarına dikkat çekti. Işıklar, OSB’ler konusunda da, “OSB’ler bizim kurtuluşumuz. Sonrasında da Büyükçavuşlu’da bir Endüstri Bölgesi kurmayı planlıyoruz. Ancak OSB olmadan bunu yapmamız mümkün değil” dedi.

“2 DÖNEMDEN SONRASI HARAM”

Işıklar ayrıca bir dönem daha Silivri’ye hizmet etmek için yola çıktıklarını ifade ederken, “2 dönemden sonrası haramdır. İnsanın doğası gereği 10 yıl sonra heyecanı tükenir. Biz sonrasında gençlerimizin, o heyecanı içinde barındıranların önünü açarak, tıkayan olmayacağız. Ağabeylik yapacağız.

İŞADAMLARINDAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Karınca Filtre (Mesut Söyletmez)

“Ben hakkımı helal ediyorum. Bizlerin sorunlarına öylesine sahip çıktınız ki, sizi sanayici zannedenler oldu. OSB konusunda herkesi ikna ettiniz bir tek İBB’yi ikna edemediniz. O da çok normal.”

Mesan Plastik (Ali Osman Mertöz)

“Bilime, kültüre ve sanata projelerinizde bu kadar yer verilmesi beni çok mutlu etti. BU bölgede olmaktan dolayı kendimi şanslı görüyorum.”

Milas Ambalaj (Lazar Alfasa)

“iyi insanlar zaten yüzlerinden belli oluyor. Çalışmalarınız ve projeleriniz gayet yerinde ve güzel. İnşallah yeni dönemde de birlikte çalışırız.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.