enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3576
EURO
34,7880
ALTIN
2.394,97
BIST
10.247,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kadıoğlu Gökdereliler İle Buluştu

Kadıoğlu Gökdereliler İle Buluştu
13.10.2015
117
A+
A-

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Gümüşhane Gökdere ve Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde Gökdereliler ile buluştu. Esenyurt Örnek Mahallesinde Gümüşhane Gökderelilerle çay sohbetine katılan Başkanı Kadıoğlu, bu topraklarda birlik ve beraberliğin hâkim olması gerektiğine dikkat çekti.

Artık muhtaç değiliz

Gökderelilerle bir araya gelen Başkan Kadıoğlu, “Bu topraklar altında nice evliyalar ve sahabeler yatıyor. Selçuklular, Osmanlılar bu topraklara 1000 yıl yöneticilik yapmış, vatana, millete, İslam’a hizmet etmiş. Artık savaş uçakları ve tanklar için dışarıya muhtaç değiliz. Bir zamanlar atalarımızın at ile gittiği yerlere bizler uçakla gidiyoruz gitmekte zorundayız. Oralarda atalarımızın izleri, eserleri vardır. Bugünlerde bizlerin birlik, beraberliğe ve kardeşlik içinde yaşamaya daha çok ihtiyacımız var ” dedi.

Gümüşhane Gökdereliler, Başkan Kadıoğlu’nun gündeme dair görüşleri ardından sorularını ve taleplerini dile getirdiler.

IMG_3527 IMG_3529

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.