enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4671
EURO
34,6955
ALTIN
2.437,43
BIST
9.908,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Mimarsinan Mahallesi’nde coşkulu miting

Mimarsinan Mahallesi’nde coşkulu miting
25.08.2015
117
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Mimarsinan Mahallesi’nde coşkuyla karşılandı. Mahalle sakinlerine bu güzel karşılama için teşekkür eden Başkan Işıklar,

TUĞLU; “PAZAR GÜNÜ VERECEĞİNİZ KARAR ÇOK ÖNEMLİ”

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Mimarsinan Mahallesi mitinginde yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Ne kadar güzel bir karşılama böyle. 30 Mart’a yavaş yavaş geliyoruz. Pazar günü sizlerin vereceği karar çok önemli. Sizlerin verginizi, .alışmanızı yok sayan bir anlayış var. Vergilerinizi ayakkabı kutularında saklayan bakan çocukları var. Bu yok canıyla Silivri’nin zor şartlarında hizmet verdi. İyi ki geldiniz, bizi bağrınıza bastınız. Hepinize teşekkür ediyorum.”

IŞIKLAR; “KİMSE KARDEŞLİĞİMİZ ÜZERİNDEN HESAP YAPMAYA KALKAMAZ”

Sarıgül’ün sembolü olan sarı atkı ve Mimarsinanspor’un şalını boynuna takarak sahneye çıkan Başkan Işıklar, kendisini karşılayan kalabalıktan gurur duyduğunu ifade ederek şunları söyledi; “Kimse bizim kardeşliğimiz üzerinden hesap yapmaya kalkmasın.. Biz beraber düğün yapıyoruz, cenazemi birlikte taşıyoruz, birlikte oturuyoruz. Allah’ın yarattığına hizmet etmek en büyük ibadettir. Bana bakan gözleri görüyorum, tek istenilen karnımız tok, sırtımız pek huzur içinde yaşamak! Tarım yok, hayvancılık yok peki barış nasıl olacak? Barışı biz sağlayacağız. Milletvekili seçmiyoruz. Onların tuzaklarına gelmeyeceğiz, oylarımızı bölmeyeceğiz. Göreve geldim iki ay sonra cami hocamız bana Tem otoyolu için minareye çıkıp bağırmam mı lazım bu yolun yapılması için dedi. Buraya yapmam için, iller bankasından kredi almam için hayır oyu kullandılar. Ne yüzle karşınıza gelip hizmetten bahsediyorlar? Hizmetten anladıkları soygun! Bu tuzaklara düşmeyeceğiz. Gelir gelmez yolu yaptık.

Spor sahasını onlar yapmışmış külliyen yalan. Sizlerle birlikte coşkuyla açılışını gerçekleştirdik. Düğün salonunu da yakında açacağız.

“DÖKÜLMEYEN ASFALT PARALARINI NASIL ÇALDIĞINI O BAŞKAN YARDIMCISINA SOR!”

Seçim zamanı yaklaşınca bazı çakallar çıkıp bizim hizmetimizi sorguluyor? Kaşınan keçi çobanın değneğine sürtünürmüş. Sen şimdi o eski yardımcıya sor, Çanta’da dökülmeyen asfaltın, 1,5 trilyonun nereye gittiğini bulmak için onunla birlikte mücadele ettik. Senin neleri çaldığını o biliyor, o’na sor! Bu mahalleye bugüne kadar dokunmayanlar buraya arka bahçem diyor, gel de gör arka bahçeni. Çakal grubu bir arada toplandı, satılık testi gibi diziliyorlar. Düne kadar İBB Başkanının elini sıkmayanlar şimdi boynuna atlıyor, ne değişti?

“SİZLERE HİZMET ETMEK İBADETİN EN BÜYÜĞÜ”

Ben onları rakip olarak bile görmüyorum. 100 binlerce hemşerimin gözüne bakıyorum, bize uzanan ellere asla ihanet etmedik, etmeyeceğiz. Sizlere hizmet etmek ibadetlerin en büyüğüdür. Kimseyi ayırmadık, 24 saat çalıştık. Bunların bir şey yapmaya niyeti yok. Beyaz masaların önünde ananın adı ne? 4 tane üye getir, nerelisin diye az mı terlettiler? Hepimiz kardeşçe yaşamayı hak ediyoruz, biz böyle baktık.

“ONLARIN PEŞKEŞ ÇEKMEK İÇİN GÖZ DİKTİĞİ ALANLARI ÜNİVERSİTE ALANI OLARAK İŞLETTİK”

Bunların hizmetten anladığı şey yağmacılık. Hemen yanı başınızdaki arsayı bir firmaya 35 yıllığına verdiler. İşte arazilerimiz böyle gidiyor. Biz ne yaptık? Hemen üst tarafına çocuklarımız için üniversite alanı yaptık. İstanbul’daki yağmaları kendi yandaşlarına peşkeş çektiler. Biz koruyup çaldırmamak için dik duracağız ödün vermeyeceğiz. Biz seçimlerden sonra rozetimizi bir kenara koyuyoruz. Doktor karşısına hasta geldiğinde nerelisin diye sorar mı? Biz de sormadık, sordurmayacağız. Nevruz kutlamasına gittim diye sosyal medyada fotoğraflarımı yayınladılar! Bu bizim bir gerçeğimiz, bunda ne var? Ben bu şehrin şehr-i emini olarak her yere giderim, bizim görev anlaşımız böyle. Biz böyle bakıyoruz kıblemiz de kabemiz de sizsiniz.

“SİZLERİ BU PAZAR YERİNE MUHTAÇ BIRAKANLAR UTANSIN”

Kapalı Pazar yerini de yılsonuna kadar tamamlayacağım. Sizleri bu pazara muhtaç bırakanlar utansın. Kapalı Pazar yeri yapacağımı söylediğim için İki yıldır engellemek için planı bekletiyorlar. Bu sahtekârlığa 30 Martta hepimiz son vereceğiz. Spor kulübümüze de desteklerimiz devam edecek. Hem kız hem erkek çocuklarımız eğitim alacak”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.