enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

“Ömrümüzün geçtiği yerde sıkıntıları biliyoruz”

“Ömrümüzün geçtiği yerde sıkıntıları biliyoruz”
25.08.2015
101
A+
A-
CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte geçtiğimiz gün Saraycık Sitesi sakinleriyle buluştu. Burada Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Dinç ve site sakinlerinin sorunlarını dinleyen Işıklar, “ömrümüzün geçtiği yerde sorunların neler olduğunu çok iyi biliyoruz” dedi.

IŞIKLAR: ÖMRÜMÜZÜ BURADA GEÇİRDİK

Saraycık Sitesi sakinleriyle buluşan Işıklar burada sıkıntıları ve talepleri dinledikten sonra yaptığı konuşmasında şunları kaydetti: “Güzel bir ekip kurduk. Ben onlara ağabeylik yapacağım. Ömrümüzün geçtiği yerde halkımızın hangi sorunlarla karşılaştığını çok iyi biliyoruz. Yeni dönemde bu sorunları hep birlikte aşacağız.”

“80 ADAYI NEREDEYSE SOKAKATAKİ ÇOCUK EZBERLEMİŞTİ”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 5000’lik planları yapmadan bizim 1000’lik planları yapmamız mümkün değil. İşte bazı sıkıntılarda buradan kaynaklanıyor. Hatırlarsınız bizim bir 80 adamız vardı. Neredeyse sokaktaki çocuk ezberledi geçen süreçte.

“İSTANBUL’DA YAĞMALANMADIK YER KALMADI”

İstanbul’da yağmalanacak 1 metrekare yer kalmadı. Mecburen bizim bölgemize doğru akacaklar. Bu da buradaki imarların mecburen açılacağının göstergesidir. Ancak biz buna kontrollü izin vereceğiz. Yapılaşma olacak ama şehrin dokusunun da korunması şart.

“İKİ ADET KAPALI PAZAR YAPACAĞIZ”

Yaz sonuna kadar iki adet daha kapalı Pazar yerini hizmete sokmayı hedefliyoruz. Pazartesi pazarını da kaldıracak ve yeni kapalı Pazar alanına taşıyacağız. Böylelikle sizlerin burada yaşadığı o keşmekeşe de son vereceğiz. Planları bitti, terkler yapıldı. Şimdi sadece tapunun bize devrini bekliyoruz.

“İBB’Yİ DE ALIP DAHA HIZLI HİZMET VERECEĞİZ”

Bu bölgede sit alanına uygun çalışmalar yapacağız. Aynı şekilde kale Mahallesi’nde de bu çalışmalarımız olacak. Ancak alt yapının tamamlanmaması bizim çalışmalarımıza engel teşkil ediyor. Bugün yapıyoruz yarın gelip kazıyorlar.

Allah’ın izniyle İBB’yi de bu seçimlerde aldığımız takdirde çok daha senkronize bir çalışmayla bu hizmetlerimizi kısa sürede sizlerle buluşturacağız.





REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.