enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3396
EURO
35,1060
ALTIN
2.238,79
BIST
8.859,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Gök Gürültülü
11°C
Perşembe Az Bulutlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Oynasınlar Ölmesinler

Oynasınlar Ölmesinler
25.08.2015
94
A+
A-

OYNASINLAR ÖLMESİNLER

‘’Oynasınlar Ölmesinler.’’sloganı ile yola çıkan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı programı 10 Mayıs Cumartesi Saat 13.00’da Eminönü Meydanı Yeni Cami önünde gerçekleştirecek.

39 İlçe eş zamanlı program

39 ilçede eş zamanlı olarak yapılacak olan programla ilgili AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığı da saat 13.00’da Silivri sahili iskele meydanında etkinlik gerçekleştirecek. AK Parti Silivri Kadın Kolları Başkanı Zinnet Demirel ‘’ Son günlerde duyduğumuz ve ilçemizde de yaşadığımız çocuk istismarı ile ilgili konular toplumumuzu derinden yaralamıştır. Bu gibi olayların tekrar yaşanmaması ve ailelerin bilinçlendirilmesi adına İstanbul’umuzun 39 ilçesinde eş zamanlı olarak böyle bir program düzenledik. Aileler ve en önemlisi annelerimiz bilinçlendikçe bu gibi olaylara dur diyebileceğiz. Son günlerde yaşanan olayları lanetliyor ve çocuk istismarlarının hiçbir zaman yaşanmamasını diliyoruz ve tüm Silivri’lileri 10 Mayıs Cumartesi günü saat 13:00’da İskele meydanında gerçekleştireceğimiz etkinliğe davet ediyoruz.’’ Dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.