enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3271
EURO
35,0620
ALTIN
2.297,63
BIST
9.008,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Saadet Partisi’nden Köylere Ziyaret

Saadet Partisi’nden Köylere Ziyaret
25.08.2015
96
A+
A-

Ziyaretler sırasında, Saadet Partisi’nin nasıl bir yönetim sergileyeceğini ve projelerini anlatan Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı: ‘‘Milli Görüş bilincine sahip olan başkan, hizmette ayrım gözetmez ve partizanlık yapmaz. Bütün çalışmalarında adalete riayet eder. İnşallah, Silivri Belediyesi’nde adaletli bir yönetim sergileyeceğiz. Rüşveti alanın da verenin de lanetlenmiş olduğuna inandığımız için yönetimimizde buna asla izin vermeyeceğiz.

Şehir yönetimi bir emanettir. Biz, emanete sahip çıkan inancın sahibiyiz. Bize emanet edilen kaynaklara, paraya ve mala, yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkarız.

Saadet Partisi olarak, en önemli projelerimizden biri de kısa adı SEDE olan ‘Seçtiklerini Denetle’ projemizdir. Milli Görüş Belediyeciliği gereği, belediyemizin her eylemi ve işlemi halkın bilgisine açık ve şeffaf bir ortamda icra edilecektir. Belli aralıklarla halk günleri yaparak, belediyeyi bize emanet eden Silivri Halkına hesap vereceğiz. Emanet sahiplerini bilgilendireceğiz.

Milletimizin derdine derman olmak için, Silivrilinin ‘Şeffaf Yönetim’ belediyeciliğine kavuşması için tek çıkar yol Saadet Partisi’nin Belediye’de işbaşına gelmesidir’’ dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.