enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5025
EURO
34,8826
ALTIN
2.437,41
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Seyit Torun: Özcan Başkanım Orduluları kucakladı

Seyit Torun: Özcan Başkanım Orduluları kucakladı
25.08.2015
111
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, CHP Ordu Milletvekili idris Yıldız, CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ve Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ile birlikte, Silivri’de yaşayan Ordulu hemşerilerini ziyaret etti. Ziyarette CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve Belediye Meclis Üyeleri de yer aldı.

IŞIKLAR; “BU SEÇİM REJİM VE TOPRAK MÜCADELESİDİR”

Başkan Işıklar dernek ziyaretinde yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Biz Seyit Torun Başkanımla Ankara’da bir toplantıda görüşmüştük. Silivri’ye gelmek istediğini söylemişti. Seyit Torun Başkanımızın başarısı artık Ordu’nun dışına taşmıştır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediyecilik farkını yıllardır Seyit başkanım Ordu’da göstermiştir. Bir belediyeyi, kapanan bir yerdeki sorunları tümüyle teslim almanın sorunlarını 5 yıl boyunca yaşadım. 50 senelik ve nüfusu 50 bini, 100 bini bulan belediyeleri teslim aldım. Türkiye’nin idari yapısını oluşturan en temel, en önemli nokta köydür. Köy tüzel kişiliklerini kaldırdılar, şimdi 35 mahalle olduk. Seyit Başkanım da benzer sorunlar yaşıyor. Bu bizim tarım topraklarımızın yağmalanması için oluşturulmuş bir senaryo! Köy tüzel kişiliğini kaldıracaklar, hazineye geçecek köyün ortak alanlarını da birilerine peşkeş çekecekler! Siz değerli Ordululardan talebimiz, Ordulu hemşerilerinizi uyarın. Köy tüzel kişiliklerinin kaldırılmasının ne demek olduğunu anlasınlar, o mallara kimlerin göz diktiğini bilsinler. Onun için bu seçim çok önemli. Bu bir anlamda rejim mücadelesidir, toprak mücadelesidir.”

TORUN; “ÖZCAN BAŞKANIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, ülke gündemi üzerinde değerlendirmeler yaptığı konuşmasında, Ordulu hemşerilerinden Işıklar’a destek istedi. Torun; “Başkanımın da dediği gibi birçok toplantıda bir araya geldik. Sempatik kişiliği ile olsun, çalışmalarıyla olsun, kendisiyle gurur duyduğumuz bir insan oldu. Biliyorum ki Özcan Başkanım Orduluları kucakladı. İnşallah Ordulular da onu kucaklayacak. Silivri İstanbul’umuzun parlayan yıldızıydı, umuyorum ki parlayan yıldızı olmaya devam edecek. Başkanımıza olan güvenimiz tam bu konuda. Silivri’de gördüğüm üzere bir kent hayatı ile eşit ölçüde bir yaşam kalitesi var” şeklinde konuştu.

YILDIZ VE ÇELEBİ HÜKÜMETE YÜKLENDİ

Hükümetin tarımı yok eden, boş buldukları her alanı AVM ve rezidanslarla kuşatan, kavgacı, yağmacı yönetim anlayışlarını eleştiren CHP Ordu Milletvekili idris Yıldız ve CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, Ordulu hemşerilerinden bu gidişata dur demelerini istedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.