enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3190
EURO
35,1206
ALTIN
2.301,92
BIST
9.053,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

‘Haddimizi Bilerek Oynuyoruz”

‘Haddimizi Bilerek Oynuyoruz”
25.08.2015
103
A+
A-

Güner yaptığı değerlendirmede “Ben de kafa olarak kendimi verebildiğim zaman takıma bir şey verebiliyorum. Haddimizi bilerek oynuyoruz. Elimizdeki malzemeden en iyi verimi almaya çalışıyoruz. Karşı takıma göre kadro kuruyoruz. Bir hafta santrafor oynayabilen bir arkadaşa diğer hafta liberoda görev verebiliyoruz. Sağolsun verdiğim görevi en iyi şekilde yerine getiriyorlar. Bu şekilde en başta futbolcularıma çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.


“YAŞ SINIRINA KARŞIYIM”

Saha dışında olmanın gerçekten zor olduğunu kaydeden Güner sözlerine şöyle devam etti “Tabi kenarda olmak zor. Saha içinden sesimizi duyurmak zorundasınız. Saha içinde agresif oyuncularımız var birkaç tane. Onlara engel olabilmek, onları sakinleştirebilmek güç işler. Biz gençliğe bir şeyler kazandırmak istiyoruz. Kahve köşelerinden kurtarmaya çalışıyoruz. Yaş konusunda da sınırın en azından 30 olmasını istiyoruz, bekliyoruz. 27 yaşındaki bir kişinin spordan koparılması çok yanlış. Yaş sınırı konsun ama en azından 30 olsun diye istiyoruz, bekliyoruz. Yaş sınırına karşıyım.”

Özellikle hafta ortası maçlarda sahaya takım çıkarmakta zorlandıklarını ifade eden Güner “Futbol oynayan çocukların çoğu öğrenci. Hafta içi maçlarımız oluyor, çocuklar çalışıyor, takım çıkarmakta zorlanıyoruz. 6-7 tane kontenjan oyuncu var ama maalesef 4 tanesini oynatabiliyorsun. Bu da büyük bir darbe vuruyor amatör kümeye. Zaten futbolcu yetişmesi profesyonel takımların altyapılarında oluyor. Önümüzdeki yıldan itibaren 30 yaş sınırını koyarlar diye ümit ediyorum.” şeklinde konuştu.

Ligde kalan maçlarda Alipaşa’ya yakışır şekilde mücadele etmeye devam edeceklerini ifade eden Güner “Bundan sonraki maçlarda da centilmence, elimizden geldiği kadar alta üste her rakibe karşı en iyi mücadelemizi yapmaya devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Geçen sene düşen, çıkan takımlar da bizim maçlara göre belli oldu. Hepsine çıkıp aslanlar gibi mücadele ettik. Bu sene de kimse bir şey beklemesin.” ifadesini kullandı.


www.istanbulamator.com
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.