enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5309
EURO
34,9239
ALTIN
2.438,07
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Ortaköy’de spor alanına kavuştu

Ortaköy’de spor alanına kavuştu
25.08.2015
99
A+
A-

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, geleceğin teminatı olan gençleri sporla buluşturmaya devam ediyor. Gazitepe ve Alipaşa’nın ardından geçtiğimiz gün de Ortaköy Mahallesi’ndeki spor alanının açılışını gerçekleştiren Başkan Işıklar buradaki konuşmasında, “Yaşam alanları oluşturma çabamızın bir parçası da işte bu spor alanları. Gençlerimizi sanatla, sporla buluşturacağız ki yarınlara daha güvenle bakabilelim” dedi.
Işıklar:  “aydınlık bir gelecek için gençlerimizi spor ve sanatla buluşturmalıyız”
Ortaköy Mahallesi Spor Alnı açılış töreninde konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar şunları kaydetti: “Gençlerimizi sporla buluşturmak adına semt sahalarının çok büyük önemi var. Onları sanat ve sporla buluşturacağız ki, yarınlara daha güvenle bakabilelim. Bizim Silivri’de yaşam alanları oluşturmak gibi bir çabamız var. Burasıda bunun bir parçası. Gerek İlçe Milli eğitim Müdürlüğü gerekse İlçe Spor Müdürlüğü ile bu noktada ortak bir çalışma içerisindeyiz. İlçemizde spor deyince eskiden akla sadece futbol gelir ve yine sadece erkeklere özgü spor branşlarından bahsedilirdi. Şimdi görüyoruz ki gerekli fiziki şartlar sağlandığın da kızlarımızda sporda başarılar elde edebiliyorlar. Silivrispor Bayan Voleybol Takımımızın başarıları bu noktada bizleri mutlu etmekle birlikte haklı bir çaba içerisinde olduğumuzu gösteriyor. Memleketimizin daha çağdaş olabilmesi için kız erkek demeden gençlerimizin geleceğini kurmak zorundayız. 
“Biz gereken mesajı aldık”
Önümüzdeki 5 yıl içinde 3 ana kompleksimiz ve mahallelerimizde bu tip spor alanlarımız olacak. Hep birlikte göreceğiz ki, daha yaşanabilir bir Silivri olacak. Bu noktada çabalarımız devam edecek. Biz geçtiğimiz seçimlerde Ortaköylü hemşerilerimizden gereken mesajı aldık. Aldığımız mesaj doğrultusunda da çalışmalarımıza devam edeceğiz.  
Uçan ve başaran’dan teşekkür
Ortaköy Mahallesi Spor Alanı açılış töreninde konuşan Ortaköyspor Kulüp Başkanı Özgür Uçan ve kulübün kurucularından Behçet Başaran da törende yaptıkları konuşmalarında, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a mahallelerine kazandırdığı spor alanı ve spora olan desteğinden dolayı teşekkür ettiler. Uçan, her konuda Silivri Belediyesi’nin desteğini gördüklerini ifade ederken, Başaran 54 yıl önce bu yapılanları rüyalarında görseler inanamayacaklarını, gençlerin bu yapılan hizmetlere sahip çıkması gerektiğini dile getirdi.
Işıklar’a plaket takdim edildi
Gerçekleşen Spor Alanı açılış töreninde Ortaköyspor Kulüp Başkanı Özgür Uçan, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a bugüne kadarki desteklerinden dolayı teşekkür plaketi sundu.
Lig radyo’ya canlı bağlantı
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ortaköy Mahallesi Spor Alanı açılış töreninin ardından Lig Radyo’ya telefonla bağlanarak ilçedeki sportif çalışmalar ve projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.