enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5580
EURO
34,9582
ALTIN
2.440,16
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Beylikdüzü’nde Duygulu Veda

Beylikdüzü’nde Duygulu Veda
25.08.2015
108
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personeli 66 yaşındaki Necip Şahin, 13 senedir bekçi olarak çalıştığı görevinden emekli oldu. İlçeye verdiği emekler için Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Teşekkür Plaketi alan Şahin, “Beylikdüzü’nü size emanet ediyorum” dedi. 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, emekli olan personeli Necip Şahin’i makamında ağırladı. Bugüne kadar gösterdiği tüm emeklerin temsili olarak Şahin’e Teşekkür Plaketi sunan Başkan İmamoğlu, personeli ile vedalaşarak, “Ailenize ve size sevgilerimi, saygılarımı iletiyorum. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

66 yaşındaki Necip Şahin 28 yıldır Beylikdüzü’nde oturduğunu, 13 yıldır ise Beylikdüzü Belediyesi’nde bekçi olarak çalıştığını belirterek, artık Ordu’ya taşınacağını ve emekliliğini memleketinde geçireceğini söyledi. Necip Şahin ayrıca Beylikdüzü’nü Başkan İmamoğlu’na emanet ettiğini ifade etti. Gitmeden mutlaka kendisini tekrar görmek istediğini dile getiren Başkan İmamoğlu da “Ne zaman isterseniz, her konuda beni arayabilirsiniz. Verdiğiniz emekler için bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu ve Şahin ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.