enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Açık
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Gençler Kefken’e Doydu Şimdi Sıra 55 Yaş Üstü Vatandaşta

Yaz tatilinde binlerce öğrenciye kapılarını açan ‘Kefken Çevre ve Yaz Kampı’ şimdi de Beyoğlu’nda yaşayan 55 yaş üstü vatandaşları misafir ediyor. Şehrin stresinden uzaklaşma imkânı bulan vatandaşlar huzurlu vakit geçirmenin keyfine varıyor.

Gençler Kefken’e Doydu Şimdi Sıra 55 Yaş Üstü Vatandaşta
10.09.2015
116
A+
A-

Bugüne kadar 12 yılda 60 bin öğrenciye kapılarını açan ‘Beyoğlu Belediyesi Kefken Çevre ve Yaz Kampı’ şimdi de Eylül ayından itibaren 55 yaş ve üzeri vatandaşları ağırlıyor.

DOĞA İLE İÇİÇE BEŞ GÜN

Ulaşım, konaklama ve 3 öğün yemek belediye tarafından karşılanıyor. Şehrin stresinden ve havasından uzaklaşmak isteyen vatandaşlar için iyi bir fırsat olan ‘Kefken Çevre ve Yaz Kampı’ beş gün sürüyor. Böylece vatandaşlar, bu yıl da aşırı sıcakların etkisini yitirmeye başladığı dönemde hem denizin hem de doğanın keyfini sürerek, güzel bir tatil yapma imkânı buluyor.  Öte yandan Kefken Çevre ve Yaz Kampı’nda ağırlanacak engelli ve yaşlılardan hiçbir ücret de talep edilmeyecek.

DEDELERİMİZ VE NİNELERİMİZİ MUTLU ETMEK İSTİYORUZ

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın, “Bu kampta on binlerce gencimiz tatil yaptı. Hayatımızın vazgeçilmezleri olan annelerimizi, babalarımız, dedelerimizi ve ninelerimizi unutmayıp, onları da mutlu etmek istiyoruz” diyerek 2013 yılında başlattığı bu uygulamayla, binlerce emekli vatandaşımız için eşsiz bir tatil fırsatına dönüşürken kampa katılmak isteyen 55 yaş üstündeki ilçe halkı, Beyoğlu Belediyesi’nin 444 0 160 numaralı İletişim Merkezi’nden bilgi alıp, kayıt yaptırabiliyor.

KEFKENDE TATiL YAPMAK SiZiN DE HAKKINIZ

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.