enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5180
EURO
34,8973
ALTIN
2.454,80
BIST
9.882,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Zarafetin Sanatı “Gümüş Örücülüğü” Kurs Kayıtları Devam Ediyor

Zarafetin Sanatı “Gümüş Örücülüğü” Kurs Kayıtları Devam Ediyor
04.11.2015
150
A+
A-

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi kurslarına büyük ilgi gösteren Büyükçekmeceli hanımların gözdesi “Gümüş Örücülüğü” kursları oldu.

Yeni kurs dönemi için vatandaşlara kapılarını açan Halk Akademisi Kursları birçok branşta ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.

 

Şıklığı ve zarafeti simgeliyor

 

Sosyal yaşama ve üretime katılma konusunda en önemli derslerden bir tanesi olan gümüş örücülüğü dersleri kadınlar tarafından büyük ilgi görüyor.  Şıklığın ve zarafetin sanatı olarak göze çarpan gümüş örücülüğü sanatı Büyükçekmeceli kadınlar sayesinde geleceğe aktarılıyor.

Büyükçekmece Belediyesi Değirmen Sanat Merkezi’ndeki kurslara katılan hünerli eller, gümüş tellerden oluşan muhteşem takılar ve süsler ortaya çıkartıyor.

 

“Medeniyeti gelecek nesillere sanat ile taşınmalı”

 

Büyükçekmeceli hanımların belediyenin  ücretsiz Halk Akademisi Kursları’ndan faydalanmaları çağrısı yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmece halkının kültür ve sanata olan ilgisi bizleri son derece memnun ediyor. Medeniyeti sonraki nesillere taşımak istiyorsanız bunu ancak sanat ile yapabilirsiniz. Bugüne kadar belediyemizin Halk Akademisi Kursları’na katılan binlerce vatandaşımız meslek sahibi oldu. Eğitim düzeyini yükseltip, kültür, sanat ve sosyal alanlarda kendinizi geliştirmek istiyorsanız Halk Akademisi’ndeki kurslara kayıt olabilirsiniz” dedi.

Halk Akademisi’nin gümüş örücülüğü derslerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar Değirmen Park Sanat Merkezi’ne giderek kayıtlarını yaptırabilir.

01 02 03

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.