enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5025
EURO
34,8826
ALTIN
2.437,41
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

AKP Silivri’den Erzurumlular Derneğine Ziyaret

AKP Silivri’den Erzurumlular Derneğine Ziyaret
25.08.2015
103
A+
A-

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Vekili Yavuz Bayram, Meclis Üyeleri ve Teşkilat Mensuplarının hazır bulunduğu programa, yoğun katılım vardı. Ziyaret sırasında konuşan Tahir Sert, bütün vatandaşların eşit derecede önemli olduğunu ve memleket ayırt etmeden herkese kapısının açık olduğunu belirtti. Başkan Sert; “Şanslı bir insanım. Rabbim izin verdiği için çobanlık yaptığım topraklara mimar olarak döndüm. Çanta halkı beni üç dönem belediye başkanı olarak görmek istedi. Elimden gelen hizmetleri yaptım. Silivri Hüseyin Turan başkanlığı zamanında hizmete doymuştur. Şimdiki belediye başkanımız tarih yazdığını iddia ediyor. Evet tarih yazmıştır ancak geri kalmışlığın tarihin yazmıştır.”

BÜYÜKŞEHİR HİZMETTE PARTİ AYRIMI YAPMADI

“Silivri her zaman İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet gördü. Altyapı çalışmaları, atık su sorunlarına yönelik arıtma tesisleri yapıldı. Hizmette hiçbir zaman parti ayrımı yapmadan, ilçemiz için çalıştılar. Silivri’nin pek çok problemi var. Fakat biz bu sorunların hepsini çözmek için çalışmalarda bulunuyoruz. Silivri’ye artıma tesisleri, devlet üniversitesi, metro ve daha sayamayacağımız kadar hizmet gelecek. Bunun için gerekli çalışmalarımızı yaptık. Başbakanımız Silivri’nin bütün eksiklerini tamamlamak için ne gerekiyorsa yapılsın talimatı verdi” dedi.

KAYNARCA: BİZİM ONLARDAN ÖĞRENECEĞİMİZ BİR ŞEY YOK

Programda hazır bulunan İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca yaptığı açıklamada; “Yerel iktidar olduktan sonra hizmete nasıl imza atılacağını Erzurumlu bir kardeşimiz herkese gösterdi. Diğerlerinin rüyalarında bile göremeyeceği işlere biz imzamızı attık. Dev projelerin ülkemize gelmesini engellemeye çalışıyorlar. Onların içinde düşüncesinde nasıl olursa olsun Türkiye kaybetsin anlayışı var. Biz bir şehre, bir kente, Türkiye’ye hizmet etmek istiyoruz. Bizim onlardan öğrenecek hiçbir şeyimiz yok. Önce Menderes’i astılar, sonra Özal’ı öldürdüler. Bu ülke için kim hizmet yapmak isterse onu indirmeye çalışıyorlar. Seçimler bu yüzden çok önemli. Bütün çalışma arkadaşlarımız çok değerli. Önemli olan insan olmaktır. O sorumluluğu almaktır. Çünkü her sorumluluk, bir vebaldir. Sorumluluk arttıkça vebal de artar Bu seçimlerde fotoğrafa büyük çerçeveden bakmalıyız” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.