enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2418
EURO
34,9990
ALTIN
2.443,32
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Perşembe Açık
22°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar: O proje 3,5 yıldır var

Işıklar: O proje 3,5 yıldır var
25.08.2015
98
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar Karamustafa Caddesi esnafıyla kahvaltıda biraraya geldi. Işıklar’a İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve meclis üyesi adayları da eşlik etti. Burada esnaflara seslenen Işıklar, özellikle caddenin çift yönlü olması noktasında, çözümün D100 karayolunun yukarıya kaldırılması olduğuna dikkat çekti.

IŞIKLAR: PROJESİ 3,5 YILDIR BEKLİYOR

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar buradaki konuşmasında şunları kaydetti: “Buradaki trafiğin rahatlaması ve çift yönlü olarak akışının sağlanabilmesi için D100 Karayolu’nun üste kaldırılması gerekiyor. İlçenin kuzeyi ve güneyini birleştirmemiz şart. Öyle ki bu projeyi biz vereli 3,5 yıl oldu. Yatırım bütçesine alınmasına rağmen maalesef hayata geçirilmedi, engellendi. Bunun üzerine size de gelip burayı çift yönlü yapmayı vadediyorlar. Zaten bu proje var. 1 ay içinde ihalesini yaparsın 6 ayda tamamlarsın.”

“İKİ BAHÇE EKSİK YAPSINLAR”

20 yıldır İstanbul’u da yordular, kendileri de yoruldular. Orada iki bahçe eksik yap da gel şu yolu yukarıya kaldır. Göreve gelir gelmez bir hafta da bunu yapacağını söyleyenler niye bekliyor? Gelip yapsınlar ben de fotoğraflarını oraya asayım.

“BU DÜKKANDAN ONLARA BİR ŞEY ÇIKMAZ”

İzledikleri siyasetin temelinde karşısındakini karalama, kötü gösterme var. Şimdi de 3 ay önce birbirini yolda görse tanımayan, selamlaşmayanlar biraraya gelmişler. Birlikte bu anlayışı hayata geçirmeye çalışıyorlar. Ciğercinin önündeki kediler gibiler ama bu dükkândan onlara bir şey çıkmaz.


REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.