enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4658
EURO
34,7315
ALTIN
2.441,46
BIST
9.926,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar, Spor Kulüpleriyle Buluştu

Işıklar, Spor Kulüpleriyle Buluştu
25.08.2015
105
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerinin başkan ve yöneticileriyle buluştu. Burada bir konuma yapan Işıklar, “Kötü aletle iyi iş olmaz. Amacımız kulüplerimizi kendi kendine yetebilen kurumsal kimliklerine kavuşturmak” dedi. Kahvaltılı toplantıda CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Silivri Belediyesi Meclis Üyesi Adayları ve Silivri Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Candemir Yılmam da yer alan isimler oldu.

IŞIKLAR: BEN HAKKIMI SİZLERE HELAL EDİYORUM

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, toplantıda yaptığı konuşmasında, “Burada bulunma sebebimiz, spora gönül veren, sporun ilçemizde bu noktaya gelmesinde gönül veren, büyük emeği olan kulüp başkanlarımıza teşekkür etmek. Beş yıl boyunca büyük emek ve çaba sarf ettiniz. Ben hakkımı sizlere, kulüplerimize helal ediyorum” dedi.

“KULÜPLERİMİZİ KENDİ KENDİNE YETEN, KURUMSAL KİMLİKLERİNE KAVUŞTURMAYI AMAÇLIYORUZ”

Işıklar konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Sporun temel sorunu tesisleşmek. Kötü aletle iyi iş olmaz. Spor kulüplerimizi kurumsallaştırıp, kendi kendine yetebilen yapılar haline dönüştürmek asıl amacımız. Bunlardan bir kısmına bu anlamda bu desteği sunduk ve belirli bir noktaya getirmeyi başardık. Şimdi de diğer kulüplerimizle ilgili olarak bu çalışmalarımızı hayata geçireceğiz. Katılım payları olsun, forma, malzeme gerekse tesisleşme adına desteğimizi sunduk bugüne kadar. Bundan sonra daha fazlasını vermeyi hedefliyoruz. BU anlamda Silivri’de yaptığımız çalışmalar pek çok yere örnek teşkil ediyor. Komşu ilçelerimizin büyük bir kısmından daha fazla yol aldık. Tabi bunda hepimizin ortak çabası ve gayreti var. Kurulduğu günden bu yana Silivri Amatör Spor Kulüpleri Birliği ile uyumlu bir çalışma içinde olduk. Bu birliği bir aile yapısına kavuşturduğunuz için sizlere ayrıca teşekkür ediyorum.”

“FUTBOL KULÜBÜNDEN ÇOK SPOR KULÜBÜ ANLAYIŞINDAYIZ”

Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan kurtulması, vatana millete hayırlı bireyler olabilmesi adına sporun çok büyük bir önemi olduğunu düşünüyorum. Spor ahlakını alan bir gencimizin çevresine daha faydalı olacağı bilinen bir gerçekliktir. Bu anlamda kızlarımızı da spora yönelte bilmek adına çalışmalarımız oldu. Bayan voleybol takımlarımız da buna güzel bir örnektir. Ancak bizim bir diğer hedefimiz daha var. O da futbol kulübünden çok spor kulübü anlayışını gerçekleştirmek. Bu şekilde farklı spor dallarında, kız erkek katılımını sağlayabilmek.

“TEMEL SORUNLARIN BİRÇOĞUNU ÇÖZDÜK”

Bugüne kadar temel sorunların birçoğunu çözdüğümüzü düşünüyorum. Bunu başında da söylediğim gibi sizin desteklerinizle gerçekleştirdik. Emeklerinizi, hakkınızı helal edin. Bundan sonra da sizlerin desteğini istiyorum. Birlikte daha birçok başarılı çalışmanın altına imza atacağımıza inanıyorum.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.