enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Fenerbahçeliler şampiyonluğu yemekte kutladı

Fenerbahçeliler şampiyonluğu yemekte kutladı
25.08.2015
82
A+
A-

Silivri Fenerbahçeliler Derneğinin düzenlemiş olduğu 19.Şampiyonluk balosu dün gece Kalepark sosyal tesislerinde gerçekleştirildi.

Özkan Kandemir’in sunumyla başlayan geceye Fenerbahçe Spor Kulübü As Başkanı Turan Şahin, Derneklerden sorumlu üyesi Murat Poyraz, Yaşar Atilla’nın yanı sıra Fenerbahçe’ye gönül vermiş taraftarlar katıldı.     

Silivri Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu üyesi Talip Şahin’in yaptığı konuşmada “Kendilerini yalnız bırakmayan Fenerbahçeli yönetici ve davetlilere” teşekkür etti. As Başkan Turtan Şahin de yaptığı konuşmada Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın selamı ileterek genel bir değerlendirme konuşması yaptı. Şahin konuşmasında “ Ne mutlu Fenerbahçeli olana.Sizlere başkanımız Aziz Yıldırım ve 19’ncu şampiyonluğun mimarı olan futbolcularımızın selamını getirdim. Fenerbahçeliliğin tarifini ne siz yapabilirsiniz ne de ben burada söyleyebilirim o yüzden Fenerbahçeli olmanın gururunu yaşamalıyız. Fenerbahçe Spor Kulübü amatör ve olimpik branşlarda olmak üzere 80 kategoride ter döken ve sporcu yetiştiren büyük bir dünya kulübüdür. Bu kategorilerde gerek ulusal gerek ise uluslararası şampiyonluk hedefleri olan ve o hedeflere ulaşan bir kulüptür. Malum bir 3 Temmuz süreci geçirdik ve bu süreçte bizi yalnız bırakmayan, desteğini her zamankinden daha fazla gösteren siz büyük taraftara sonsuz teşekkürler. 3 Temmuz sürecinden bu zamana kadar kazanılan şampiyonluklar ve elde edilen başarıların mimarı siz Fenerbahçe taraftarıdır. İstanbul 12’nci ağır ceza mahkemesinden gelen yeniden yargılana kararı ise haklılığımızın ilk adımı oldu. Bu kötü süreçten mutlu sonla ayrılacağımızın hiçbir Fenerbahçe taraftarının şüphesi olmasın, Fenerbahçelilik Fenerbahçe için çalışan, Fenerbahçe için damla damla ter akıtarak bir tek dahi olsa çivi çakan, Fenerbahçe derneklerine üye olmak ve Fenerbahçe için düşünmektir Fenerbahçelilik. Bizler üyelik konusunda çok hassas davranıyor ve önem gösteriyoruz. Üyelik için tüzük değiştirerek şeffaf hale getirir şekilde yaptık ve Fenerbahçe derneklerinin tüm Fenerbahçe taraftarlarını derneklere üye yapmasını istiyoruz. Hedefimiz 1 milyon üye. Dünyanın en büyük kulübünü bir araya getirmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağız” açıklamasında bulundu. Turan Şahin konuşmasının ardından Silivri Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Talip Şahin’e Fenerbahçeli futbolcuların imzaladıkları formayı hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yapılan konuşmaların ardından Derneğe emeği geçenlere plaketleri verildi.

Düzenlenen gecede Fenerbahçeli futbolcuların imzaladıkları Fenerbahçe’nin efsane çubuklu forması ve bu sezonun şampiyon olan futbol takımının kadrosu olan tablo açık arttırma ile satışa çıktı. 1000 TL ile açık arttırma başlatıldı. Açık arttırmada en yüksek teklifi veren Çağ Kabara Sahibi Gökhan Kocabaş oldu. Gece Günay Noyan’ın seslendiği parçalarla devam etti.

SHA

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.