enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3687
EURO
34,9670
ALTIN
2.325,46
BIST
9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Büyükçekmece’de Wireless yaygınlaşıyor

Büyükçekmece’de Wireless yaygınlaşıyor
25.08.2015
93
A+
A-

Büyükçekmece Belediyesi, gelen talepler doğrultusunda ücretsiz ve sınırsız olarak başlattığı internet hizmetini yaygınlaştırıyor.

Büyükçekmecelilerin internet ve bilgi hizmetlerine sınırsız, hızlı bir biçimde yararlanmasını sağlamak amacıyla Büyükçekmece Belediyesi’nin başlattığı sınırsız internet hizmetinin alanı genişletilecek.

Daha fazla kişiye internet hizmeti

Daha çok halkın yoğun olarak bulunduğu meydanlar, dinlenme yerleri gibi bölgelerde erişilebilen ücretsiz internet hizmeti artan talep doğrultusunda yeni bölgelerde de internete erişim imkanı sunacak.

Kültürpark, Mimaroba Meydanı, Barış Manço Parkı, Tepecik Meydanı, Şelale Parkı ve Bankalar Caddesi gibi 6 bölgede erişilebilinen ücretsiz internet hizmeti daha geniş bir alana yayılarak çok daha fazla kişiye hizmet vermesi sağlanacak.

Ayrıca Büyükçekmece Belediyesi’nin, Atatürk Kültür Merkezi ile Meslek Edindirme Kursları Merkezi’nde hizmet veren 2 adet bilgi evi bulunuyor.

 

“Bilgiye erişimi kolaylaştırıyoruz”

Projenin farklı bir sosyal proje hizmeti olduğunu ve kapsamın daha da genişletileceğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmece eğitim ve kültür düzeyi oldukça yüksek bir ilçedir. Belediye olarak bu durumu göz önünde bulundurarak, halkımızın bilgi ve teknolojiye erişimini kolaylaştırıyoruz. Bu amaçla sınırsız, ücretsiz ve hızlı internet ağını kurduk. Halkımızın yoğun olduğu bölgelerde faaliyete geçti.Ancak gelen talepler doğrultusunda hizmet ağını daha da yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki günlerde 6 olan erişim noktasını sayısı daha da arttırılacak” dedi.

İlk girişte kayıt şartı

İnternet bağlantısı sağlayan (Access Point) noktalarında bilgisayar ya da kablosuz ağ destekli cep telefonları ile yüksek hızda internete bağlanma olanağı sunuluyor. Ücretsiz internet hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, cihazlarının wi-fi özelliğini kullanarak “BELEDIYE” kablosuz ağına bağlanabiliyorlar. Ancak ilk kullanımda T.C. kimlik numarası ve cep telefon numarası girilerek sisteme üye olunması isteniyor. Üye olunduktan sonra cep telefonuna gelen bağlantı şifresi ile internet hizmetinden ücretsiz olarak faydalanabiliyorsunuz.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.