enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4443
EURO
34,7476
ALTIN
2.435,09
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Avcılar Belediyesi’nden “Engelsiz SMS” Servisi

Avcılar Belediyesi işitme ve konuşma engelliler için SMS hizmetini başlattı.

Avcılar Belediyesi’nden “Engelsiz SMS” Servisi
19.10.2015
122
A+
A-

Avcılar Belediyesi, işitme ve konuşma engelli vatandaşların belediye hizmetlerinden daha rahat yararlanması amacıyla SMS hizmetini başlattı.

“Engelsiz SMS” sistemi ile işitme ve konuşma engeli bulunan vatandaşlar, cep telefonlarından şikayet, istek ve görüşlerini Avcılar Belediyesi’nin 444 69 89 numaralı telefonuna kısa mesaj (SMS) ile gönderebilecek. Sabit numaraya gelen kısa mesaj, bu sistemle Avcılar Belediyesi’nin çağrı merkezi sisteminde görüntülenecek. Vatandaşların talepleri ilgili müdürlüklere iletilerek vatandaşa cevaplar kısa mesaj yoluyla verilecek. Öncelikli olarak işitme ve konuşma engelli vatandaşlar düşünülerek hazırlanan SMS sisteminden bütün vatandaşlar yararlanabilecek.

Bu çalışma ile işitme ve konuşma engelli vatandaşların kendilerine daha kolay ulaşabileceklerini belirten Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, “Engelsiz belediyecilik anlayışıyla, Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştıracak hizmetleri sunmaya devam ediyoruz. İşitme ve konuşma engelli hemşehrilerimiz ‘Engelsiz SMS’ uygulaması ile cep telefonlarından bizlere şikayet, istek ve görüşlerini iletebilecekler.  Engelli vatandaşlarımızın günlük yaşamda sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda hayatın içinde olmalarına yönelik çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.