enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1229
EURO
35,2379
ALTIN
2.240,41
BIST
8.874,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
10°C
İstanbul
10°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
15°C
Pazar Parçalı Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
14°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Gökyüzüne İki Güneş Sığmaz!

16.01.2017
223
A+
A-

Gökyüzüne İki Güneş Sığmaz

15 Ocak 2017 Pazar günü Silivrisporumuz evinde Düzcespor’u konuk etti. Geçirdiği kalp krizi sonrası hayata veda eden Kasaba taraftar grubu lideri Ahmet Nedim Bozdağ’ın kardeşleri, kapalı tribünün sol tarafındaki müdavimler, yağmura soğuğa aldırış etmeden açık tribünden destek olan münferit Silivrisporlular maç başlamadan yerlerini aldılar. Biz de her zaman olduğu gibi sol kapalıdaydık.

Bugüne kadar sahasında konuk ettiği tüm takımları ve rakip taraftarları dostane bir şekilde karşılayıp misafirperverliğini esirgemeyen yönetim bu maçta da Düzcespor takımına ve taraftarlarına aynı özeni gösterdi.

İki takımda maça kontrollü bir şekilde başladı. Barbaros’un torunlarının organize ataklarına Düzcespor takımı kontrataklarla ve defansın arkasına atılan toplarla karşılık vermeye çalıştı. Başabaş geçen mücadelede zaman zaman tansiyon yükselse de futbolcular arasında büyüyen tartışmalar olmadı. Düzcespor defansından bir oyuncu 2. sarıdan kırmızı kart görüp oyundan atılanca işler değişti. Silivrisporumuzun baskılı futbolu karşısında bunalan ve yorulan rakip takım oyunu soğutmak uğruna sakatlandılar, yerde yatıp süre geçirdiler. Maçın en çok konuşulan pozisyonu tabi ki de Vahit Yaşar’ın ceza sahası içinde düşürülmesiydi. Hakemin devam kararından sonra tribünlerden bir hayli tepki topladı. Beraberliğe razı olan Düzcespor oyuncularının sık sık yerde yatmalarına, teknik direktörlerinin yaptığı provokasyonlar da eklenince atmosfer iyice gerildi.

İşte o anda rakip takımın asıl niyeti anlaşılmış oldu. Maçı kazanamadık bari Silivrispor bundan sonraki maçını seyircisiz oynasın diye ellerinden geleni yaptılar. Elbette tek yanlış yapan onlar değildi, bu provokasyonlara gelip sahaya yabancı madde atan taraftarlarımız maçı unuttular. Silivrisporumuza destek vermek uğruna geldikleri tribünün belki bir sonraki maç kapatarak köstek olacaklar.

Sonuç olarak hem tribünlere hem de teknik patronumuza büyük terbiyesizlik yapan Düzcespor teknik ekibi 1 puana şampiyon olmuşçasına sevindiler. Sahada yaptıklarını sorgulayıp, onları çağıran taraftarımızdan korkularından dolayı dakikalarca soyunma odasına giremediler. Biz ise kaçırdığımız galibiyete üzüldük.

Adam olup kendine yakışanı yapanlar hakkında destanlar yazarız. Ancak olmayanlar için çenemizi boşuna yormaz, yolumuza bakarız. Komutanı koyun olan aslan ordusundan korkmam diyen Büyük İskender’in de dediği gibi “Nasıl gökyüzüne iki güneş sığmazsa, yeryüzünde de iki önder olmaz.”

3.Lig B Grubu’nun lideri tektir. O liderliği ligin sonuna kadar da kimselere vermeye niyetimiz yok.

 

                    Sol Kapalı’dan Bir Silivrisporlu

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.