enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5881
EURO
34,8027
ALTIN
2.508,00
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

TANIŞMA-BİRLİKTELİK ORGANİZASYONU VE ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLEDİ

TANIŞMA-BİRLİKTELİK ORGANİZASYONU VE ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLEDİ
A+
A-

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasının 60. yılı kapsamında, ülke ekonomisine katkı sağlayan üyelerine yönelik Tanışma-Birliktelik Organizasyonu ve Ödül töreni düzenledi.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın 60. kuruluş yılı nedeniyle Enis Sülün Konferans Salonu’nda Tanışma-Birliktelik Organizasyonu ve Ödül Töreni gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören Çorlu TSO’yu tanıtan sinevizyon ile devam etti. Gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdim Noyan, dünyada rekabetin yükseldiğini ve ticaret savaşlarının yaşandığını belirterek, “Sanayicilerimiz üretime, istihdama ve ihracata devam ederek, başarı öyküleri yazdılar. Gurur kaynağı olan firmalarımız ülkeye sağladıkları katma değerle cesareti, inancı ve azmi temsil ediyorlar. Üretimin, istihdamın ve ihracatın gerçek kahramanı olan bu üyelerimiz ülkemizin kalkınmasında ve markalaşmasında önemli bir rol üstlenmektedir. Dünya ile zor şartlar altında rekabet eden, ülke ekonomimize katkı sağlayan sanayicilerimizi, yöneticilerini ve çalışanlarını bir kez daha kutluyor ve tebrik ediyorum” dedi.

Noyan, kadın ve engelli istihdamında da ülkenin en başarılı firmaları arasına giren Çorlu TSO üyesi firmaları da Çorlu TSO bünyesinde barındırmaktan gurur duyduklarını söyledi.

KURALLARA UYAN DEĞİL, KURAL KOYAN BİR ÇORLU OLDUK
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdim Noyan’ın ardından kürsüye çıkan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan 5 ay önce yapılan seçimler sonucunda göreve geldiklerini belirterek  “Odamızın 60. yılı nedeni ile bir araya geldik. Büyük fedakarlık ve emekle bugünlere gelen odamızın emin ellerde olduğunu bilmenizi istiyorum. Bizler yönetim kurulu ve meclis üyelerimizin çabaları ile Çorlu Ticaret ve Sanayi Odamızı ve Çorlu’muz için gereken tüm çalışmaları yapmaktayız. Bizlerden sonra görev yapacak arkadaşlarımıza çok güçlü bir yapı teslim edeceğiz. Yaklaşık 5 ay önce yapılan seçimler sonucunda göreve geldik. Siz değerli üyelerimiz ve meclis üyelerimizin takdiri ile seçilmiş bulunmaktayız. Bizler aldığımız bu güç ve sorumluluğun farkındayız. Kentin geleceği için yola çıkarken hedef belirledik. Üyelerimizin yararı için projeler yarattık. Kısa süreçte küçük ve orta ölçekli firmalarımız için çalışmalar yaptık. Görev süremizin sonunda tüm üyelerimizin gurur duyacakları bir oda yaratmış olacağız. Bizler, kurallara uyan değil, kural koyan bir Çorlu olduk. Çok çalışan ve üreten kurumlar olmalıyız. Eğitime yatırım yapmalı, ticaretin her alanında olmalıyız.

TEKİRDAĞ TÜRKİYE’NİN PARLAYAN YILDIZI OLACAK
Düzenlenen törende konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak ise, “Çorlu farklı ilçelerimizden biri tanesi. Büyükşehir Belediyesi olarak Çorlu’ya birçok yatırım yaptık. Tekirdağ, Büyükşehir olduğu günden bu yana oldukça hareketli günler yaşıyoruz. Birçok ile nasip olmayan vizyonlara sahibiz. Üniversite, tarım ve hayvancılık, lojistik, sanayi, turizm. Burası öyle bir bölge ki 13 tane OSB, 1 tane Avrupa Serbest Bölgesi var. Türkiye’de geliri giderinden fazla olan 10 ilden bir tanesi. Çorlu, sorunları ötelenmemesi gereken bir ilçemiz. Bu nedenle Çorlu’ya özel iltimas gösteriyoruz.  Tekirdağ, Türkiye’de nüfus gelişiminde ikinci sırada. Tekirdağ, ikinci ve üçüncü döneminde Türkiye’nin parlayan yıldızı olacaktır.” dedi.

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni yapılan modern binasındaki Enis Sülün Konferans Salonu’nda düzenlenen organizasyonda Çorlu Ticaret Sanayi Odası’nın hayatta olan 8 eski meclis başkanı ve yönetim kurulu başkanına hatıra ödülü verildi. Çorlu TSO üyeleri arasında en çok istihdam sağlayan en çok kadın ve engelli istihdamı sağlayan, en yüksek ihracat yapan, ÇTSO üyeliğinde 50 yılını tamamlayan ve faal olan firmalara ödüller verildi.
Programın sonunda ödül alan firmalar ve protokol üyeleri, ellerinde Türk Bayrağı ile 10. Yıl Marşı’nı söyledi.
ÖDÜL ALAN FİRMALAR

Vestel Elektronik San. ve Tic. A.Ş. (Çorlu Şubesi) ,  Unilever San. ve Tic. T.A.Ş. (Çorlu Şubesi), Coca-Cola İçecek A.Ş. (Çorlu Şubesi),  SÜTAŞ Süt Ürünleri A.Ş. (Çorlu Şubesi), Modern Karton San. ve Tic. A.Ş. (Çorlu Şubesi), Kaptan Demir Çelik Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.  (Çorlu Şubesi), Akçansa Çimento San. ve Tic. A.Ş. (Çorlu Şubesi), Sarten Ambalaj San. ve Tic. A.Ş.  (Çorlu Şubesi), S.S. Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (Çorlu Şubesi), Indorama Ventures Çorlu Pet Sanayi A.Ş. (Merkez), Modern Oluklu Mukavva Ambalaj San. ve Tic. A.Ş.Pro Yem San. ve Tic. A.Ş. (Çorlu Şubesi), Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş. (Çorlu Şubesi),  Korozo Ambalaj San. ve Tic. A.Ş. (Çorlu Şubesi), Olmuksan International Paper Ambalaj San. ve Tic. A.Ş. (Çorlu Şubesi), Şık Makas Giyim San. ve Tic. A.Ş. (Çorlu Şubesi), Koruma Klor Alkali San. ve Tic. A.Ş. (Çorlu Şubesi), Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. (Çorlu Şubesi), Sistem Alüminyum San. ve Tic. A.Ş. (Çorlu Şubesi), Termo Teknik Tic. ve San. A.Ş. (Çorlu Şubesi), Eroğlu Giyim San. Tic. A.Ş. (Çorlu Şubesi), Tayeks Dış Ticaret ve Tekstil Sanayi A.Ş. (Çorlu Şubesi), Işıl Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti. (Çorlu Şubesi), Frimpeks Kimya ve Etiket San. Tic. A.Ş. (Çorlu Şubesi), Ulusoy Un San. ve Tic. A.Ş. (Çorlu Şubesi), Detay Gıda San. ve Tic. A.Ş. (Çorlu Şubesi), Öztiryakiler Madeni Eşya San. ve Tic. A.Ş. (Çorlu Şubesi)

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.