enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1987
EURO
34,9800
ALTIN
2.515,60
BIST
10.928,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
25°C
İstanbul
25°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

GIDA BANKASINDAN PİS KOKULAR GELİYOR

30.04.2024
47
A+
A-

Sosyal medya üzerinde ‘ Bora Başkan seçildi çay sosyal tesislerde bir liradan , üç liraya yükseldi, Volkan Yılmaz zamanında belediye borçsuz mu devredildi ‘ tartışması sürerken belediyede kanalizasyon borusu başka yerden patladı .

Öyle bir patlama ki pis kokular yükselirken konu adliye ye de intikal etti .
Belediye bünyesindeki Gıda Bankası vatandaşlara ismi üzerinde gıda ve diğer konularda yardımlarda bulunan bir yapıydı . Başkan Volkan Yılmaz zamanında buraya atanan müdür , ilk geldiği günlerde işe toplu taşıma ile gidip gelirken iki yıl sonra son model bir jeep ile kendini ödüllendirip , işe eşine ait son model jeep ile gidip gelmeye başladı . Aslında özel kalemdeki arkadaşın sebepsiz zenginleşmesi gibi , bu müdür ile de ciddi iddialar atıldı , konu gerekli mercilere de iletildi fakat kendisiyle ilgili bir işlem yapılmadı . İddialar ciddiydi fakat somut belge olmayınca da kimse bunları ne basın yoluyla , nede mecliste gündeme getiremedi .
ŞİMDİ NE Mİ OLDU ?
Volkan Yılmaz’ın seçimi kaybedip , koltuğa Bora Balcıoğlu’nun oturmasının ardından geçmiş dönemle ilgili iç hesaplaşma başladı .
Gıda bankasından pis kokuların yükselmesi üzerine ciddi iddialarla konu savcılığa intikal etti . Önümüzdeki günlerde savcılık konuyla ilgili iddiaları araştırıp , dava açılıp açılmaması yönünde karar verecek . İşin ilginç tarafı burada topun ağzına itilen kurum müdürünün , ekip arkadaşları tarafından suçlanması. Daha seçimin kaybedilmesinin üzerinden bir ay bile geçmeden bir birine düşen geçmiş dönem ekibinin , suçlamalarının da tek taraflı olmadığı iddiası var .
NEDENSE JEEP KAYBOLDU ?
Bu arada kendini eşinin 0 Jeepi ile ödüllendiren , belediyeye bu araçla gelip giden kurum müdürünün, Volkan Yılmaz’ın seçimi kaybetmesinin ardından belediyeye yine araçsız gelmeye başlaması dikkat çekiyor . Müdürün kullandığı jeep , seçim kaybedildikten sonra birden ortadan kaybolması da çok ilginç olarak yorumlanıyor .
İLÇE DIŞINA YARDIM YAPILDI MI?
İlginç iddiaların başında da Silivri’ye bağlı olmayan mahallelere de Silivri Belediyesi Gıda Bankasın dan yardım yapıldığı . Komşu ilçemizin mahallelerine Silivri Belediyesi tarafından yardım yapılmasının usulsüz ve etik olmadığı , konuyla ilgili Başkan Balcıoğlu ekibinin ciddi bir çalışma yaptığı belirtildi .

ETİKETLER:
Yazarın Diğer Yazıları
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.