enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3305
EURO
34,5572
ALTIN
2.488,95
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Sosyal Medya Teröristleri de Cezalandırılmalı

02.01.2017
158
A+
A-

Yeni yıla girerken  herkesin ortak dileği hiç kuşkusuz ‘ Huzur’du. Ne yazık bu hayalimiz 2017 nin ilk saatlerinde yine bir terör saldırısı ile yerle bir oldu. Eğlence merkezine yapılan saldırı ve ölen savunmasız 39 masum insan.

Terör ne bize nede dünyaya hiç yabancı değil. Uzun zamandır dünyanın baş belası olan terör maalesef 2016 yılında ülkemizin gündeminden düşmeyen gündem maddesi oldu. Günahsız, savunmasız masum İnsanların hayatlarını kaybettiği eylemleri yapanlara ve yaptıranlara insan dahi diyemiyorum. Garibime ve gücüme giden maalesef sosyal medya teröristleri.

Terör eylemleri karşısında birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirip , teröristlere karşı da tek yumruk olmamız gerekirken, sosyal medya da maalesef birbirimizi yerden yere vurmaya devam ediyoruz.

Terör karşısında bile tek yumruk olamadığımız, incir kabuğunu doldurmayacak sebeplerden dolayı birbirimiz acımızca eleştirirken, ayrıştırırken aslında teröre , teröristler den daha çok katkı sunduğumuzun bile farkında değiliz. Farkında olmayanların dışında bunu kasti olarak yapanlarda var.

Uç noktalardaki bazı insanlar güya müslümanlık adına paylaşımlar yaparak neredeyse eğlence mekanın da ölen masum insanlar için davul zurna çalma çalacaklar.  Ülkemizin % 90 nın dan fazlasının Müslüman olduğu bu ülkede bu tür düşünenler var mı? Var tabi ki. Oran olarak çok az olsa da maalesef bu tür sapkın düşüncede olanlar var. Fakat bunların paylaşımları ve söylemleri ile IŞİD’in yaptığı terörist eylemlerin benim gözümde hiç farkı yok.

Diğer uç noktadakilerde polisimizin askerimizin katledildiği terör saldırıları sonrası sevinç çığlıkları atıyor. Güya  Müslümanlık adına yapılan sapkın paylaşımları tüm Müslümanların  görüşüymüş gibi yorumlayıp, paylaşım yapanlarda var. Sanki ülkemizde ki tüm müslümanlar insanlık dışı paylaşımları destekliyormuş gibi, hepsi böyle düşünüyormuş gibi algı operasyonu yürütüyorlar. Bunların sayısı da oran olarak çok az.  Benim gözümde bunların söylemleri ve paylaşımları da PKK’nı yaptığı terör  eylemlerinden hiç farkı yok.

Terör günümüzde artık vurmak, kırmak, öldürmekle eş değer değil. Buna sosyal medya da katkı sunan herkes en az teröristler kadar suçlu. Canlı bombayla ya da insanları acımazsızca kurşunlayanlar nasıl ki hukuken cezalandırılıyorsa, İnsanları infiale sürükleyen paylaşım yapan sosyal medya teröristlerinin de çok hızlı ve ağır şekilde cezalandırılması gerekiyor. İş çığırından resmen çıktı. Yoksa medya teröristleri de çığ gibi büyüyüp önü alınmaz duruma gelecek. Şimdiden medya teröristleri de kaynağından kurutulması gerekiyor.

Yazarın Diğer Yazıları
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.