enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9616
ALTIN
2.325,62
BIST
9.075,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Ve Hoşgeldin ‘Kara 2017’

02.01.2017
172
A+
A-

 

“… 3, 2 ve 1… Yaşasıııın, yepyeni ve güzel bir yıla girdik(!) Mutlu Yıllar Türkiye!”

Bu ve buna benzer bir sürü çığlık atıldı 1 Ocak 2017’nin ilk dakikalarında. Ne sevinçler yaşandı. Yepyeni umutlar yeşerdi güzel gülerin geleceğine dair. Hatta tertemiz dilekler tutuldu. Gerçekleşmesini umutla beklediğimiz tertemiz dilekler… Kimisi güzel bir iş istedi, kimisi iyi bir üniversite kazanabilmeyi, kimisi sevdiğiyle evlenebilmeyi belki… Hatta küçük bir çocuk belki ayaklarını sıcacık tutacak bir bot dilemiş olabilir ya da ne bileyim belki de bir bisiklet dilemiştir yazı hayal ederek.

Ahh 2017… Ne güzel umutlarla bekledik biz seni. Kollarımızı açıp bir annenin çocuğunu kucaklayışına hazırlandığı gibi hazırlandık. Çünkü güzel günlere ihtiyacımız vardı. Hayallerini kurduğumuz o güzel günleri sen getirirsin düşüncesiyle heyecanla bekledik biz seni. Sen geleceksin diye kimimiz padişahlara layık sofralar kurup tüm aileyi toplayıp başında bekledik, kimimiz çıktık dışarılarda tanımadığımız yüzlerce insanla aynı sevincin içinde kutlamalara katıldık. Mecnun’un Leyla’sını beklediği o umut, o heyecanla bekledik biz seni… Hoş geldin! Ama… Ama diyorum keşke böyle gelmeseydin… Keşke tanımadığımız ama aynı sevinci, aynı heyecanı yaşadığımız 39 kardeşimizi aramızdan alıp gelişinle götürmeseydin.

Her neyse Tekrar Hoş Geldin(!)

ETİKETLER: , ,
Yazarın Diğer Yazıları
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.