enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ZAFER PARTİSİ ÇOK CAN YAKAR

22.01.2024
72
A+
A-

Zafer Partisi İlçe Teşkilatı’nın bu sabahki toplantısına katıldım. Kuruluşunda Silivri de bir ileri iki geri yapan Zafer Partisi İlçe Teşkilatı İBB Belediye Başkan Adayı Azmi KARAMAHMUTOĞLU ve İlçe Belediye Başkan Adayı Murat DEMİRKOL’u basınla buluşturdu.
Öncelikle Zafer Partisi’nin kuruluşundan sonra Silivri de epey mesafe kat ettiğini itiraf etmeliyim .
İki adayı da dikkatlice dinledim . Sayın KARAMAHMUTOĞLU çok dolu biri. Tecrübeyle kalite birleşmiş resmen . Suçlamadan, ötekileştirmeden rakiplerini çok iyi analiz ederek eleştirdi . Her şeyden önce yükseklerden uçmadı . Ayakları yere basıyor . ‘ Yeni bir partiyiz . Partimize en yüksek oyu kazandırmak için mücadele edeceğiz ‘derken ne kadar gerçekçi olduğunu çok net ortaya koydu. ‘ Evet belki kazanamayacağız ama oyumuzu arttıracağız ‘ mesajı vererek geleceğe yatırım yaptıklarını gösterdi . Siyasi geçmişini bildiğim Sayın KARAMAHMUTOĞLU’nun itiraf etmek gerekirse bu kadar dolu biri olduğunu hiç tahmin etmemiştim .
MURAT DEMIRKOL DERSİNE İYİ ÇALIŞMIŞ
Zafer Partisi’nin Silivri’den bakan adayı gösterdiği Murat DEMİRKOL’u da ilk kez bu kadar yakından tanıma ve dinleme fırsatına sahip oldum . Gerçekten Sayın DEMİRKOL Silivri ile ilgili dersine çok iyi çalışmış . Seçilmesi halinde yapacaklarını özetlerken , eksiklikleri iyi tespit ederek , ilçe sorunlarına ne kadar hakim olduğunu ispat etti .
Asıl vermek istediği mesajı satır arasında ‘ Sizin gibi Silivri’ de yaşıyorum ‘ deyip verirken de birazda mevcut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Volkan YILMAZ’a gönderme yaptı.
Kısaca her iki adayda göz doldurdu . Genelde sezon başı hazırlık maçları sonrası iyi top oynayan ve göz dolduran Anadolu takımları için yorumcular ‘ Bu takım çok can ‘ yakar tabirini kullanırlar. İki adayı dinletip tanıdıktan sonra bende günü şu sözle özetliyorum ‘ Zafer Partisi İstanbul da adaylarıyla çok can yakar ‘ .

ETİKETLER:
Yazarın Diğer Yazıları
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.