enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3753
EURO
35,0108
ALTIN
2.325,32
BIST
9.107,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BORCUNUZU ÖDEMEYE NE DERSİNİZ ?

28.12.2016
143
A+
A-

Çileli ve upuzun bir yılı geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Upuzun diyorum çünkü bu bir yılda o kadar kötü şeyler gördük ve yaşadık ki 10 yıla bedel olduğunu söylersem abartmış olmam sanırım.

Doğu ve Güneydoğu’daki terör operasyonları, bombalı saldırılar, siyasi çekişmeler , ve en önemlisi de kanlı darbe girişimi.

Maalesef ülke genelinde son bir buçuk yılda gerçekleşen, sivil, asker ve polislerimizin hedef alındığı  terör saldırılarında 363’ü sivil olmak üzere 460 şehit verdik.

Darbe girişimi sırasında ise 173’ü sivil olmak üzere 240 şehit verdik. Bin kişiden fazla vatandaşımız, polisimiz ve askerimiz yaralandı.

Birileri milyonların  gözyaşları sel olup akarken bazıları da sırf ‘ hükümet gitsin ‘ diye bu günlerde sessizliğe büründüler. Düne kadar 5-10 tane ağaç kesildiğinde sokağa dökülüp , sosyal medyadan hükümeti yaylım ateşine tutanların , dilleri tutuldu. Daha önce destek verme adına Ermeni olanlar, Fransız olanlar hatta eşcinsel olanlar gencecik fidanlarımızı yitirdiğimiz günlerde Türk olmayı bile beceremediler.

Birileri ise en zor günlerde alevi, Sünni, Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Arnavut  her kesimden vatandaşımız ülkenin birliği ve beraberliği adına dik durarak hükümete destek oldu. Bunlara borcunuz var.

Oy veren vermeyen , hükümeti seven veya sevmeyen milyonlarca insan bu zor günlerde hükümete ülkenin geleceği adına destek verdi. Bunlara hükümet olarak borcunuz var.

Askerimiz, polisimiz, korucumuz kar-kış , dağ-bayır demenden. Çok zor şartlarda devletimize göğsünü siper ederek bazen şehit olan, bazen gazi oldu. Bunlara hükümet olarak borcunuz var.

Terör olaylarında , darbe girişimi esnasında ve sonrasında devletimize, hükümetimize  partili partisiz milyonlarca sivil, asker ve polisimiz destek verdi. Yüzlercesi bu uğurda şehit oldu. Yüzlerce ana, baba evladını kaybetti. Aileler dağıldı. Bunlara hükümet olarak borcunuz var.

Hükümet olarak, biriken bu borçlarınızı yeni yılda , devlette hala çalışıp, maaşlarını bizim ödediğimiz vergilerden alan, PKK’lı, Fetöcü, İşid’li hangi terör örgüte mensup olursa olsun, hem örgüt üyelerini hem de bunların sempatizanlarını devletten temizleyerek ödemeye başlamaya ne dersiniz?

ETİKETLER: , ,
Yazarın Diğer Yazıları
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.